Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Havendagen Delfzijl: dit weekend!
Havendagen Delfzijl: dit weekend!
Havendagen Delfzijl: dit weekend!

Havendagen Delfzijl: dit weekend!

Donderdag 29 augustus 2013

Altijd al een excuus willen hebben om dat hele eind naar Delfzijl eens een keertje te rijden?! Alsjeblieft: de Havendagen Delfzijl 2013. Het nautische event op de rand van Nederland dat ECHT de moeite waard is.

 

Kom naar Delfzijl op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september!

 

Het leuke aan de Havendagen Delfzijl 2013 is dat je daar een kijkje in de 'kombuis' (keuken voor landrotten) krijgt van de professionele nautische branche. Diverse rederijen liggen er met hun mooiste werkschepen en.... je mag ze bezichtigen. Op veel schepen krijg je tekst en uitleg over het werken aan boord van zo'n schip. Maar er is natuurlijk veel meer! Wat te denken van gezellig straattheater in het centrum van Delfzijl? Offuh de onvermijdelijke Shanty koren die overal en nergens je de oren van je kop zullen tetteren. Gaaf is de klimwand waar je op een gammele loodsladder toch wel een aardige hoogte bereikt. Er zijn rondvaarten op diverse schepen, je kunt Stand Up Paddelen (SUPPEN) en nog veel meer.

 

Kortom: voor elk wat wils. Dus streep die vervelende verjaardag van de buurman door (je vond het toch altijd al een irritante zak die iedere vrije zondag om 10.00 's ochtens wééééér een nieuwe dakkapel aan het plaatsen is) en kom naar Delfzijl. Het is een pokke-eind rijden, we weten het en wij komen notabene uit het Noorden, maar ECHT DE MOEITE WAARD!

 

Meer info en een routebeschrijving vind je op www.havendagendelfzijl.nl Gewoon KOMEN, is LEUK!

 

 

 

 

foto's met dank aan Havendagen Delfzijl