Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Happy Sailor VAARFOTO contest!

Happy Sailor VAARFOTO contest!

Donderdag 1 augustus 2013

Varen is leuk en wat leuk is wordt doorgaans vastgelegd. Aangezien het overgrote gedeelte van de watersporters een digitale camera heeft (of telefoon waar er een opzit) worden veel van die leuke vaarmomenten vastgelegd. Wij van Happy Sailor Magazine zijn benieuwd naar JOUW LEUKSTE VAARFOTO's. Mail ze ons en maak kans op een mooie prijs!

 

WIN met jouw LEUKSTE/MOOISTE vaarfoto in de Happy Sailor VAARFOTO contest!

 

Picture this: het is mooi weer en jij bent met je partner lekker aan het toeren met de sloep door een van de vele vaartjes die Nederland kent. Je wil een foto maken van het mooie uitzicht en ineens...... HOP, er landt een zwerm ganzen op je partner, klik: een leuke vaarfoto is een feit. Ook leuk is het wanneer Ome Arie met zijn weekendkruisertje voor de zoveelste keer de kade ramt..... Of: een stoere bierbuikman met een dikke Speedboot die volkomen zeeziek over de railing hangt omdat hij toch per se het IJsselmeer bij windkracht 6 over wilde steken..... Ook mooie foto's zijn welkom: die prachtige zonsondergang op het Wad of dat klassieke zeilschip dat ineens uit de mist opduikt. Jij bent de fotograaf, jij bepaalt.

 

Wat te winnen? De 10 mooiste/leukste vaarfoto inzendingen ontvangen sowieso een GRATIS jaarabonnement op Happy Sailor Magazine (4 x bij jou in de bus). Uit deze 10 kiezen wij de allerallerallerleukste/mooiste en die inzender wint dan ook nog eens een REPORTAGE over het eigen schip die wordt gepubliceerd in het magazine. Hoe cool is dat? Jouw boot in Happy Sailor Magazine met fraaie foto's en een interview met de schipper(s). Uiteraard zullen we ALLE leuke foto's op onze website zetten, gedeelde vreugd is immers DUBBELE vreugd toch?! Anyway: Winnen doe je bij...... Happy Sailor!

 

EXTRA PRIJS VOOR DE WINNAAR! Heerlijk WIJNPAKKET t.w.v. € 50,-

 

Stuur je foto's met een korte omschrijving van het afgebeelde naar info@happysailor.nl Dit kan tot 31 augustus.

 

Heel veel FOTO en VAARPLEZIER!

 

 

 

 

foto gemaakt door Happy Sailor Magazine, mag gedeeld worden onder bronvermelding. foto's opgestuurd voor de Happy Sailor VAARFOTO contest blijven eigendom van de inzender! Actie loopt t.m. 31 augustus, de uitslag wordt gepubliceerd op haapysailor.nl - winnaars ontvangen automatisch bericht.