Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Pimp my: OPTIMIST!
Pimp my: OPTIMIST!

Pimp my: OPTIMIST!

Vrijdag 26 juli 2013

Ach ja waarom ook niet, Je Optimistje pimpen?! Ook de jongste watersporters willen hun boot helemaal 'eigen' maken. En wat doe je dan? Dan ga je pimpen. Dat kon o.a. altijd door een leuke naam of flitsende rompkleur te kiezen. Nu kun je daar nog iets leuks aan toevoegen....... Interesse? Lees dan vooral even verder want dit is eigenlijk helemaal TOP!

 

Design en Customize KIT voor jouw OPTIMIST!

 

Pimp je Optimist door deze te beplakken met je eigen ontwerp rompfolie! Alles is mogelijk: je kunt een plaatje van je konijn erop plakken.... is leuk voor Flappie! Of je vriendinnetje/vriendje..... al is het een beetje lullig wanneer het dan uit gaat (zit je met die 'rotkop' op je boot geplakt). Verzin het maar, jouw fantasie is de LIMIT! Met de kwaliteit zit het wel snor (hé die kun je bij wijze van joke ook op je boot plakken: een hele grote snor). De folie en de kit worden geleverd door Yacht Colors, die beplakken al jaren tal van schepen en weten exact waarmee ze bezig zijn.

 

Duur? Nope! Zo'n PIMPKIT kost slechts € 199,- incl. BTW. Je krijgt dan je ontwerp op maat gesneden thuisgestuurd incl. handleiding, handige plaktools als een mesje en reinigingsmiddel. Je bent dan klaar om te pimpen, hoe cool is dat?

 

Bestellen kan hier: http://www.dragonmarineshop.nl/zeilboten/ontwerp-zelf-je-optimist/ Heb je geen optimist maar een Flying Junior, een Laser of wat dan ook, surf dan naar www.yachtcolors.nl en vraag daar een kit aan voor jouw boot. Dus ga eens lekker kreatief zitten doen en PIMP die OPTIMIST!

 

 

 

foto's met dank aan Yacht Colors