Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Leesvoer voor in de kuip!

Leesvoer voor in de kuip!

Vrijdag 19 juli 2013

Wat boffen wij toch als watersporters van Nederland. De afgelopen dagen is het prachtig weer en de vooruitzichten zijn nog beter (al zitten er al weer een paar zuurbekjes te miepen over de toch wel wat hoge temperaturen.....). Dag na Dag na Dag ZON en voor de zeilers een best aangenaam windje. Iedereen blij! Om nu te voorkomen dat 's avonds in de kuip de verveling toeslaat (lijkt onwaarschijnlijk maar toch) en je van ellende naar de 'fles' grijpt..... hebben wij een leuke tip.

 

668 DINGEN DOEN AAN HET WATER!

 

We hebben het hier over een makkelijk leesbaar boek vol met leuke tips voor actieve en inactieve uitjes in en rondom het water. Wat is er bijvoorbeeld in Utrecht of Limburg te doen? Er staan tig tips voor deze provincies in. Wat te denken van snorkelen tussen tropische vissen (geen zorgen ze bijten niet - muilkorfjes ofzo)? Of minstens zo leuk: overnachten in een sleepboot of oude visserswoning! Lekker romantisch op een sloep dineren of of..... Er is zoveel meer. Nederland is een prachtland en het boek 668 DINGEN AAN HET WATER van auteur Eveline Hagenbeek toont dit maar weer eens aan.... Je krijgt gewoon zin om dingen te ondernemen na het lezen van dit boek.

 

De uitvoering van 668 DINGEN AAN HET WATER zorgt ervoor dat het makkelijk weg leest. 304 pagina's boordevol fraaie kleurenfoto's. Het is een paperback op A5 formaat dus ideaal om mee te nemen aan boord. Kortom: HEBBEN!

 

Bestel hem hier voor maar € 15,- op http://www.kosmosuitgevers.nl/boek/668-dingen-doen-aan-het-water/