Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!
En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!

En SLOPEN maar dat rijtjeshuis!

Vrijdag 5 juli 2013

Heb je een moker of een bulldozer?!?! Ja: haal hem erbij en sloop je rijtjeshuis! Slopen die 2 onder 1 kap en hop: met de bulldozer dwars door je geschakelde patio bungalow heen rammen. Het nieuwe WONEN is hier! Althans..... het was er al een tijdje maar Happy Sailor Magazine besteedt er NU aandacht aan dus..... is het belangrijk!

 

Het NIEUWE WONEN en Vakantie Vieren!

 

Ze zijn als gezegd al iets langer op de markt maar daardoor niet minder briljant: de Scheepshuisjes van LifeStyle Yachting uit Terherne. Scheepshuisjes? Yep: Scheepshuisjes! De naam verraadt eigenlijk al wat het is, een huisje op een scheepje of een scheepje met een huisje, mag allebei. Concreet gaat het om een stalen platform met een aak achtige rompvorm. Daarop wordt een huis gebouwd van 2 etages. Het geheel wordt uitgerust met een sterke 140 PK Vetus-Deuts dieselmotor en natuurlijk een stuurinrichting met apparatuur. Het Scheepshuisje is dus een varend huisje. Je vaart letterlijk met je huis door de grachten van Leeuwarden of Haarlem. Je gaat er de Biesbos mee in of je bezoekt de Sneekweek met je huis.....

 

Hier onderscheidt het Scheepshuisje zich het meeste van de statische woon en recreatie arken die we overal zien liggen. Deze statische arken zijn niet veel meer dan caravans met wat drijvers eronder.... beetje saai.... Het scheepshuisje vaart daarentegen lekker brutaal met de andere schepen mee. Kijk je moet er niet mee naar Schotland willen en ook een woeste storm zal zeker niet aan te raden zijn maar..... bij mooi weer op rustig water is dit schip echt hartstikke lachen. Het is het nieuwe wonen en vakantie vieren. Je hebt immers alle comfort dat je ook thuis of in een vakantiehuis hebt en kunt daarnaast je huis overal naar toe varen. We kunnen niet ontkennen dat het comfort van een mooi 12 meter zeiljacht met alle toeters en bellen het toch niet wint van het Scheepshuisje. Over smaak valt niet te twisten en over netto ruimte ook niet en dat laatste is wat een Scheepshuisje voor heeft op veel traditionele recreatieschepen en ook caravans!

 

Waarom niet op een Scheepshuisje wonen? Je hebt alle luxe, 2 slaapkamers, een prachtig terras, open haard, een ruime living, comfortabele eethoek/dinette en een keuken met vaatwasser en al. Heb je thuis ook allemaal! Het mooie is: wanneer de buren je aanbalen (komt in de beste kringen voor) dan leg je je huis gewoon ergens anders neer.... Daar heb je geen RTL4 programma 'Bonje met de Buren' voor nodig. Kan die neptruus Natascha Froger ook lekker bij manlief op de bank blijven (houdt die hopelijk ook eens zijn mond........). Kijk dat het Scheepshuisje minde ruimte biedt dan een ruime vrijstaande woning mag helder zijn, maar wees nou eens eerlijk: heb je al die ruimte wel nodig? Is het niet veel lekkerder af en toe je uitzicht te wisselen of om gewoon eens ergens anders te wonen zonder al dat verhuisgedoe?!

 

Dat je niet direct de slopershamer.... of logischer een 'TE KOOP' bord, ter hand neemt snappen wij natuurlijk ook wel. Doen ze bij LifeStyle Yachting ook, vandaar dat je een Scheepshuisje kunt boeken voor je vakantie of een weekendje weg. Zo kun je even kennismaken met het nieuwe Wonen. Misschien ben jij wel helemaal verliefd op je buren en wil je helemaal niet weg .... komt ook in de beste kringen voor, dan is een Scheepshuisje gewoon voor de vakantie.

 

Anyway: we kunnen hier nog uren orakelen waarom het Scheepshuisje briljant is, ons advies: ga hem bekijken en vooral ook proberen. Reserveringsmogelijkheden en meer info vind je op www.scheepshuisje.nl

 

Ben je al overtuigd en klaar voor je nieuwe leven?! Die bulldozer huur je hier http://www.bijkerbulldozerverhuur.nl/

 

 

 

 

 

foto's met dank aan LifeStyle Yachting Terherne