Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Het is VAARWEEKEND!

Het is VAARWEEKEND!

Vrijdag 5 juli 2013

EIN-DE-LIJK: we hebben een HEEL weekend mooi weer. Dat betekent VAREN, het liefst het hele weekend. Morgen (zaterdag 6 juli) en overmorgen (zondag 7 juli) is het HEERLIJK weer. Met een maximale temperatuur van 25 graden en een gemiddelde temperatuur van zo'n 22 graden is het overal in Nederland prima vertoeven. Voor de zeilers een matige wind kracht 3 Noord, Noord/Oost. Regen? Nope: die valt keurig ergens anders.

 

Dit WEEKEND = VAARWEEKEND!

 

Dus gooi vanavond nog de trossen los en vaar de avondzon tegemoet. Lekkere hapjes en drankjes mee, een goed boek in de kuip en vooral ook wat gezellige spelletjes ('Saboteur' van 999 Games is een aanrader). Zonnebrand.... waarschijnlijk wel en wellicht overbodig te vermelden maar zorg dat je tankjes vol zitten (zowel water als Diesel/Benzine).

 

Nog een tip: wees verstandig op het water. Neem geen voorrang, al helemaal niet op de beroepsvaart en wees hoffelijk. We varen met z'n allen voor onze lol, laten we dat vooral zo houden. Voordringen in sluizen? Een GIEK IN JE NEK verdien je. Afval overboord kieperen? KIELHALEN moeten ze je. Veel te harde muziek? BLIJF THUIS! Hou rekening met een ander bij het aanmeren, wanneer iedereen aan de steiger niet al te ver uit elkaar gaat liggen kan er zo nog een bootje tussen. Help een ander met aan en afmeren mocht deze wat problemen ondervinden, is gewoon aardig! Wij watersporters gaan dit weekend allemaal uitblinken in hoffelijkheid en goed gedrag. Lijkt ons een goed plan.

 

Een SUPERGOED vaarweekend toegewenst door het Happy Sailor team.

 

Oh ja: dat genoemde Saboteur spel koop je op www.999games.nl (is echt hilarisch)!