Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Dutch Design op het BEST!
Dutch Design op het BEST!
Dutch Design op het BEST!
Dutch Design op het BEST!
Dutch Design op het BEST!
Dutch Design op het BEST!
Dutch Design op het BEST!
Dutch Design op het BEST!

Dutch Design op het BEST!

Dinsdag 11 juni 2013

Wij Nederlanders zijn een vreemd volkje! Zo vinden we het leuk om ons van tijd tot tijd volledig in het oranje te hullen. We mogen graag mopperen over van alles en nog wat, hebben overal een mening over en..... zolang je ons niet de wet voorschrijft zijn we doorgaans bijzonder vriendelijk. In het buitenland proberen we de taal te spreken en ons aan te passen (de nette Nederlanders dan hè....). We houden van genieten (daarom is alles in Nederland onbetaalbaar aan het worden behalve BIER en WIJN) en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Nederlanders..... een volk apart zullen we maar zeggen.

 

Waar Nederlanders ook bekend om staan is hun Design skills! Dutch Design staat in de wereld bekend als zijnde TOP. Wanneer we het dan over boten gaan hebben wordt het al gauw: 'If it ain't Dutch, it ain't Much!

 

Dutch Design Rules the WAVES!

 

De Nederlandse scheepsontwerpers bij Vripack hebben al veel moois voor de internationale wateren ontworpen. Daar is sinds mei 2013 weer iets zeer FRAAIS aan toegevoegd. De Esquire 35 Gentleman's Runner! Man Man Man wat is die MOOI! Vripack heeft de Esquire 35 speciaal ontworpen om ook mensen te verleiden die geen jacht van '3 kilometer' lengte willen kopen. Juist in de klasse van zo rond de 10 meter is er nog veel te winnen. En winnen doet deze Gentleman's Runner. De combinatie van een stoer uiterlijk met vloeiende lijnen..... wij houden daar wel van. Ook het interieur ademt klasse en design. Tal van fraaie features vind je terug aan boord, zo is de keuken van een kwaliteit.... die heeft menigeen niet thuis staan. De natte cel is voorzien van zeer fraai sanitair en de leefruimtes voorzien van goede materialen. Alles TipTop in orde!

 

Qua prestaties is het ook allemaal uitstekend te noemen. Ze haalt met gemak 30 knopen, komt door de 2 Volvo Penta D3 Aquamatic motoren van elk 220PK. De stuurbekrachtiging en de joystick voor het aanmeren maken zelfs de kleinste ligplekjes makkelijk toegankelijk. Dat laatste is natuurlijk totaal overbodig! Zodra de Esquire 35 een haven binnenloopt rent de havenmeester zijn kantoortje uit om je de BESTE plek in de haven te geven..... Is toch een sieraad voor iedere steiger!!!!

 

Even wat spec's:

- lengte: 10,90m

- breedte: 3,31m

- diepgang: 0,60m

- CE Classificatie: C

- Kruissnelheid: 27 - 28 knopen (mag ook langzamer)

- Topsnelheid: 30 - 32 knopen

- Rompmateriaal: aluminium

 

We kunnen nog wel uren door orakelen over de Vripack Esquire 35 Gentleman's Runner, doen we ook maar dan gewoon hier op de redactie van Happy Sailor Magazine. Ons advies aan jou, neem contact op met Vripack en ga zelf kijken. Wij hebben zo'n idee dat deze boot je NIET zal teleurstellen. Meer info en contactgegevens vind je op www.vripack.nl

 

 

 

 

foto's met dank aan Vripack