Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Zo wordt jouw bril GEEN duikbril!
Zo wordt jouw bril GEEN duikbril!

Zo wordt jouw bril GEEN duikbril!

Donderdag 6 juni 2013

Hoe vervelend is het wanneer je bril overboord gaat tijdens een vaartochtje? Is veel van ons watersporters ongetwijfeld al wel eens overkomen. Even snel door de wind en hop..... weg bril. Irritant 2.0 zullen we maar zeggen.

 

De Hides H2o maakt van jouw bril GEEN DUIKBRIL!

 

Het Amerikaanse bedrijf Hides maakt brillenkoorden en wat al niet meer. De knappe koppen aldaar hebben enige tijd geleden een drijvende variant aan hun assortiment toegevoegd. Giek tegen je kop, bril niet meer in het sop..... of iets dergelijks. Het werkt heel eenvoudig: de kunststof band gemaakt van Neopreen bevestig je aan de pootjes van je bril/zonnebril... en dat is het. De band drijft. Simpeler kunnen ze het niet maken. Die Hides H2o band is ook nog eens multifunctioneel. Het is een brillenkoord, je bril hangt dus handig om je nek wanneer je hem even afdoet. Het is een drijver.... voor als je onthoofd wordt waardoor je bril alsnog in het water beland. En het is een beschermhoesje.... hoewel je daar natuurlijk nog maar weinig aan hebt wanneer je hoofd en bril inmiddels overboord zijn gegaan. De Hides H2o is verkrijgbaar in een aantal frisse en flitsende kleuren en er is een versie met een kortere band.

 

Anyway: het is een handig product dat ervoor zorgt dat heel veel onschuldige brillen niet meer in Davy Jones Locker belanden. Duur? Nou NEE, kosten voor een Hides H2o zijn slechts € 11,66 (gek bedrag overigens) en € 10,76 voor de versie met de korte band (ook alweer zo'n vreemd bedrag......). Let op: speciaal voor vaderdag krijg je 10% korting op je aankoop. Je kunt ze in Nederland kopen bij Eyeneedit.com uit Heiloo.

 

Leuk product, kopen kan in de webwinkel van Eyeneedit.com: www.eyeneedit.com

 

 

 

 

foto's met dank aan Hides