Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Nog even en alles vaart elektrisch.....

Nog even en alles vaart elektrisch.....

Woensdag 5 juni 2013

Als beloofd heeft Happy Sailor Magazine de Silent Ship 23 getest. Een elektrische boot en eerlijk is eerlijk; wij hadden zo onze twijfels over elektrisch varen in het algemeen. De vaartocht met de Silent Ship 23 heeft veel opgehelderd!

 

'Het duurt niet lang meer of alle recreatievaart VAART ELEKTRISCH!'

 

Bovenstaande quote komt van Anton van Wijk, mede eigenaar van De Stille Boot en elektrisch varen pionier. Happy Sailor Magazine voer met Anton over de prachtige wateren rond Heeg, alwaar het kantoor van De Stille Boot (leverancier van de Silent Ship 23) gevestigd is. Het was PRACHTIG weer en het gesprek ging al snel over elektrisch varen in het algemeen en de visie die Anton en zijn bedrijf daarop heeft in het bijzonder. Volgens hem heeft elektrisch varen echt de toekomst, logisch want hij verkoopt die spullen maar............ zijn argumenten zijn wel tamelijk valide!

 

Wist jij bijvoorbeeld dat je met relatief weinig accu's zomaar een hele dag kunt varen? Wist jij dat zo'n elektromotor hooguit maar 1 x in de 10 jaar onderhoud nodig heeft? Wist jij dat de technologie qua elektrische voortstuwing SUPERSNEL gaat?

 

Meer over elektrisch varen en vooral de praktische toepassing hiervan lees je in de aankomende editie van Happy Sailor Magazine. Mis hem niet, word abonnee voor maar 1 tientje per jaar en ontvang het tijdschrift 4 x per jaar bij jou thuis op de mat. Nog een 'wist je datje': Wist jij dat Happy Sailor Magazine op tabloid formaat is (moderne krant formaat) en dat ieder nummer minsten 32 pagina's telt..... lekker leesvoer voor in de kuip. Meld je aan: http://www.happysailor.nl/abonneren/

 

 

foto's Happy Sailor Magazine, mogen gedeeld worden onder bronvermelding