Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
EXCLUSIEF: de tocht van de GODEWIND!

EXCLUSIEF: de tocht van de GODEWIND!

Vrijdag 24 mei 2013

Mooie interessante tochten, daar word je blij van. Net als van mooie interessante schepen overigens. Wanneer er vervolgens een mooi schip een mooie tocht gaat maken is de interesse van Happy Sailor Magazine direct gewekt!

 

De Tocht van de GODEWIND van Noord naar Zuid!

 

Van Noord Nederland naar Zuid Nederland varen..... dat is een hele onderneming. Een pracht TOCHT die je langs diverse steden en havens voert. Een tocht die begint op het Dokkummer Grootdiep en die via de Friese binnenwateren, de Waddenzee, het IJsselmeer, het Markermeer, het IJmeer en het IJ uiteindelijk voert naar de Noordzee. Vanuit Dokkummer Nieuwe Zijlen zal de Godewind steden aandoen als Dokkum, Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Enkhuizen, Amsterdam om uiteindelijk naar haar nieuwe thuishaven in Stellendam toe te varen. De Godewind: een voormalige viskotter uit Tönning (Duitsland). Medio mei 2012 ging ze met pensioen uit de garnalenvisserij. Een prachtschip wat in Stellendam volledig gerestaureerd zal worden.

 

Happy Sailor Magazine vaart mee en zal een verslag maken van de reis en dit illustreren met talloze prachtige foto's. Dit verslag wordt EXCLUSIEF op HappySailor.nl gepresenteerd. Vrij toegankelijk zodat iedere botenliefhebber mee kan genieten van deze mooie tocht. De voorbereidingen zijn al in volle gang en aankomende week (waarschijnlijk woensdag 29 mei) worden de trossen los gegooid. Prachtig toch?!

 

Er(VAAR) het mee, hou daarom deze site in de gaten!

 

 

 

foto met dank aan KotterSpotter.nl