Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
BootExpo Zeewolde: voor als je nog een boot zoekt!
BootExpo Zeewolde: voor als je nog een boot zoekt!
BootExpo Zeewolde: voor als je nog een boot zoekt!

BootExpo Zeewolde: voor als je nog een boot zoekt!

Dinsdag 14 mei 2013

Begint het nu toch echt bij je te kriebelen.... je MOET het water op maar je hebt geen boot of je huidige schip past op de een of andere manier niet meer bij je. Je kunt dan op internet gaan zoeken naar importeurs en verkoopsites. Helaas heb je dan niet een beeld bij het aangeprezen schip. Kijk en dan is een bootshow natuurlijk megahandig.

 

Het BootExpo Event Zeewolde.... daar ligt jouw nieuwe boot!

 

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei kun je in de haven van Zeewolde tal van schepen bekijken (en kopen). Er is van alles aanwezig van zeiljacht tot sportboot en van motorkruiser tot sloep en.... zowel nieuwe als gebruikte schepen! Hartstikke mooi maar van alleen maar bootjes kijken worden maar weinig mensen blij. Dus worden er tal van additionele zaken rondom de botenshow georganiseerd. De kids kunnen in zo'n opgeblazen bal over het water dartelen (heb je daar ook geen last meer van), je kunt Flyboarden (wel vooraf inschrijven!), er zijn funtubes die je kunt testen en 's avonds staat er een heel programma met muziek en lichtshows in de planning.

 

Kom ook naar Zeewolde voor een gezellige dag en wie weet vaar je naar huis in je nieuwe boot, je auto haal je wel een ander keertje weer op toch?! Openingstijden en route vind je op www.bootexpo.nl

 

 

 

foto's met dank aan Fotostudio Merjenburgh (afbeeldingen zijn genomen tijdens het event in 2008 te Harderwijk)