Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Klassieke Bootshow Warten, NICE!

Klassieke Bootshow Warten, NICE!

Zaterdag 4 mei 2013

Ben jij als watersporter meer iemand van de nostalgie. Zo'n watersporter die blij wordt van een echt houten schip of een eerlijk traditioneel gebouwde stalen sleper of bakdekker.... Dan is de Klassieke Botenshow in Warten helemaal jouw ding. Tal van echte traditionele beauties liggen in de haven van Scheepszaken Makelaardij op je te wachten.

 

Een HOUTEN schip is pas een echt SCHIP!

 

Dit gezegde ken je vast wel: 'vroeger waren de mannen van staal en de schepen van hout'. Vandaag de dag kunnen we daar maar al te vaak een nieuw gezegde aan toevoegen: 'tegenwoordig zijn de schepen van plastic en de mannen..... metrosexueel'. Niet al te letterlijk nemen natuurlijk aangezien de auteur van dit stukje zelf ook de trotse bezitter is van een stukje OERHOLLANDS plastic.... maar goed, je snapt wel waar we heen willen. Een klassiek schip heeft ballen, noem het karakter. Zo'n boot pakt je en je wordt er hopeloos dwaas verliefd op. Niet slim, je weet het zelf ook wel maar je moet die boot bezitten. Die boot roept je, ze heeft je nodig. Ben jij vatbaar voor dit soort emoties dan kun je wellicht beter niet naar Warten gaan.... ja of juist wel want jouw GROTE VAARLIEFDE ligt daar waarschijnlijk op je te wachen.

 

De Klassieke Botenshow Warten wordt georganiseerd door Scheepszaken Makelaardij in samenwerking met Boten en Meer.nl en Scheepsmakelaardij Goliath. Toegang is uiteraard GRATIS net als de sfeer van echt HOUT en bonkig STAAL!

 

Je bent op zaterdag 11 en zondag 12 mei van 10.00 tot 18.00 uur van harte welkom in Warten aan de Rounwei 2A!

 

Meer weten over de Klassieke Botenshow? Check: www.scheepszaken.nl en/of www.scheepsmakelaardijgoliath.nl

 

 

 

foto met dank aan Scheepsmakelaardij Goliath