Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
PIMP my boat!
PIMP my boat!
PIMP my boat!

PIMP my boat!

Vrijdag 3 mei 2013

Niemand is gelijk! Dat is het mooie van de mensheid, zoveel mensen, zoveel typetjes en karakters. Ieder mens is anders. Iedere watersporter is anders...... Waarom zien dan zoveel boten er precies hetzelfde uit? Oké we zien wel creatieve en grappige scheepsnamen die iets van individualiteit uitstralen maar het gros blijft toch vasthouden aan de exacte werfuitvoering van hun boot. Vaak best logisch, waarom zou je immers een polyester jacht dat nog perfect in de orginele gelcoat staat aanpassen? De verfroller erop zetten?!?!??! Je bent GEK! Zo laten dan? Hoeft niet!

 

Jij bent UNIEK, dus jouw boot is ook UNIEK!

 

Er is voor watersporters die echt wat anders willen, die hun boot 100% HUN BOOT willen maken een hele gave oplossing. Bedrukte watervaste FOLIE! Het bedrijf Yacht Colors wrapt de romp van jouw schip in folie. Het is een werkwijze die al langer in de auto belettering wordt toegepast. Door die ervaringen zijn er folies ontwikkeld die zich goed houden onder zware omstandigheden en daarnaast kleurecht blijven. De folie: Marine Foil Solutions wordt om de romp van het schip geplakt (al klinkt dat wat simpel). Nu komt er bij dat plakken wel even wat meer kijken! Wat te denken van moeilijke hoekjes, luchtbellen, rimpels etc. etc. Daar hoef jij je als booteigenaar niet druk om te maken, dat doen de mensen bij Yacht Colors wel voor je. Die hebben de vakkennis in huis om jouw jacht in een UNIEKE verschijning te veranderen.

 

Wat te denken van een stoere Aderlaarskop op de boeg, of het logo van je bedrijf. Ook cool: de scheepsnaam in stoere letters met daaroverheen een lading gestyleerde waterspetters. Je kunt natuurlijk ook een houtmotief op een polyester schip plakken. Stel je bent hopeloos verliefd op je partner en hebt in een vlaag van verstandsverbijstering je schip naar hem/haar vernoemd..... Dit kun je extra opleuken door zijn of haar foto GROOT op de romp te zetten. Grappig is om een afbeelding te photoshoppen waarin het lijkt dat er een zeemonster uit je romp komt gekropen. Bijna alles kan.

 

Laat je inspireren en maak jouw jacht UNIEK. Bij Yacht Colors vertellen ze je er GRAAG meer over: www.yachtcolors.nl

 

 

 

foto's met dank aan Yacht Colors