Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Crisis VOORBIJ... sowieso bij Zarro!

Crisis VOORBIJ... sowieso bij Zarro!

Donderdag 2 mei 2013

Goed nieuws moet je koesteren, goed nieuws moet je publiceren, goed nieuws daar moet je van genieten! En laat de Zarro Werf nu eens komen met heel goed nieuws. In tijden van toch enigzins economische teleurstellingen (laten we het zo voorzichtig uitdrukken) lukt het Zarro gewoon lekker door te ondernemen.

 

Weer 5 nieuwe Zarro's het water op!

 

De Zarro Werf heeft de opdracht gekregen om 5 gloednieuwe Zarro Master 22WB's te bouwen. Kijk dat is nou mooi nieuws! De Zarro Master 22WB is niet alleen een sloep waar je blij van wordt, het is ook nog eens een hele betaalbare boot. Ideaal voor de verhuur markt maar zeker ook geschikt voor jou en mij als particulier vaarder. Zo is de boot dubbelwandig (dus geen condensproblemen), heeft hij een verzwaarde scheg (dus stabiel op het water) en zijn er tal van extra handige zaken standaard aanwezig. Gewoon een goede boot voor een mooie prijs.

 

Anyway: het is prachtig te zien dat er zelfs in tijden van economische tegenwind ruimte is voor een goed Nederlands product. Overigens zijn de signalen in de watersportsector langzaam positiever aan het worden wanneer we het hebben over de situatie van de sector.... Dus daarom delen we dit GOEDE NIEUWS graag even met je.

 

Meer over de Zarro Master 22WB en andere Zarro boten vind je op...... jawel: www.zarro.nl

 

 

 

foto met dank aan Zarro/Werf Maxximarine BV