Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Opendag KNRM GROOT succes!
Opendag KNRM GROOT succes!
Opendag KNRM GROOT succes!
Opendag KNRM GROOT succes!
Opendag KNRM GROOT succes!
Opendag KNRM GROOT succes!

Opendag KNRM GROOT succes!

Zondag 28 april 2013

Gisteren (27 april) werd weer de jaarlijkse opendag van de KNRM gehouden op de diverse reddingsstations van de KNRM. Van Zeeland tot de Waddeneilanden, overal waren enthousiaste KNRM'ers druk in de weer om geïnteresseerden kennis te maken met het goede werk van de KNRM. Wist je dat er meer dan 25.000 mensen gisteren de opendag hebben bezocht?!

 

Word ook 'redder aan wal' en steun de KNRM!

 

Doel van de opendag is altijd tweeledig: natuurlijk om mensen zoals al vermeld kennis te laten maken met het werk van de KNRM enerzijds. Anderzijds een minstens zo belangrijke taak: fondsenwerving. De KNRM krijgt GEEN overheidssteun. Onze regering vind het redden van mensen minder belangrijk dan het ondersteunen van een corrupt regime in bijvoorbeeld Afrika. Omdat er dus geen overheidssteun is voor het redden van mensen in Nederland is de KNRM 100% afhankelijk van donaties. Dat hebben ze gisteren GELUKKIG geweten. Honderden mensen zijn 'redder aan wal' geworden waardoor de KNRM haar nuttige werk kan voortzetten.

 

Happy Sailor is wezen kijken bij het KNRM station in Lauwersoog en heeft daar een paar fraaie plaatjes geschoten die we je niet willen onthouden. Enjoy! Oh ja, donateur worden kan hier: www.knrm.nl/steun-ons/

 

 

 

foto's Happy Sailor