Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Nog meer ergernis!
Nog meer ergernis!

Nog meer ergernis!

Dinsdag 23 april 2013

Of niet? Een duidelijk gegeven. Je ligt heerlijk op je plekje wordt je lastig gevallen door kinderen in zodiaks met luidruchtige buitenboordmotoren. Natuurlijk mogen deze kleine mensen ook naar hartelust varen, hartstikke goed. Begrijpelijk! Nadeel is dat ze de hele tijd rondom jouw boot blijven rond rausen. De kinderen moeten natuurlijk een beetje in het zicht van de ouders blijven. Ook begrijpelijk, in hun zicht (ver weg) precies waar jij met de boot ligt. Vervelend! Bij velen niet de enigste vorm van ergernis. Jetski's, waterscooters, speedboaten, waterskiërs en zo nog vast wel een paar andere dingen kunnen ook bij mensen ergernis oproepen. Voor hen die zich ergeren :

 

Er is iets nieuws voor de waaghalzen!

 

Het Jetboard (niet te verwarren met de kleinere Jetsurf die ruim 70!! kilo lichter is). Het Jetboards is een dik 90 kilo wegende surfplank met een 45 PK motor waarmee snelheden van ruim 65 kilometer per uur behaald kunnen worden. Krijg dat als zwemmer maar eens in je oog. Een beetje zwaar in vergelijking met de Jetsurf die met 54 kilometer per uur ietsjes trager is maar de Jetsurf is dan ook wel weer ruim 2x zo duur.

 

Genoeg te ergeren of fantastisch speelgoed! Naast de varende badkuip hebben we nu ook de maniakale surfplank.

 

Als je je een beetje maniak voelt bestel dan een Jetboard op www.jetboards.nl. Voor de Jetsurf zul je even op en neer naar Tjechië of Frankrijk of iets moeten.

 

 

Foto : Jetboard Nederland