Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Gratis varen!!!!!

Gratis varen!!!!!

Woensdag 17 april 2013

Altijd leuk, even een andere boot proberen en vooral als dat gratis is. Bootverhuurder Le Boat houdt op zondag 21 April in Strandhorst een open dag. Potentiële huurders kunnen dan komen kijken naar de boten en er zelfs mee varen. Er is ook een primeur. Voor het eerst zal de Vision 3 (foto) te bewonderen zijn. Ook hier kan mee gevaren worden.

 

Natuurlijk is het idee dat men even kennis kan maken met de schepen zodat ze alvast even kunnen wennen alvorens te boeken. Stukje ervaring opdoen zeg maar, proeven van de sfeer. Grappig zal natuurlijk zijn als een ervaren schipper vol gas de kade verlaat, een pirouetje doet en met een rotgang de boot weer aanmeert zonder de kade te raken op de millimeter nauwkeurig. Bent u de man die spierwitte gezichten gaat veroorzaken?! Tussen 11:00 en 16:00 bent u van harte welkom.

 

Ook voor de mensen die niet de paljas willen uithangen : Je kan een reis winnen! Kijk voor meer informatie op de site van Le Boat. Met Le Boat kun je ook op vele buitenlandse locaties gaan varen, ideaal voor als de Nederlandse zomer weer eens niet op gang wil komen.

 

 

Foto : Le Boat