Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Even een WAUW moment: de Saffier Sc10!
Even een WAUW moment: de Saffier Sc10!
Even een WAUW moment: de Saffier Sc10!

Even een WAUW moment: de Saffier Sc10!

Woensdag 10 april 2013

Moet je je voorstellen, je zit lekker op het water in het zonnetje, zeilen omhoog, mooie wind.... HEERLIJK! Je zou op dat moment nergens anders willen zijn..... totdat er een Saffier Sc 10 Limited Edition Caro Mio voorbij komt varen. 'WAUW' denk je, wellicht spreek je het zelfs hardop uit: 'Das een mooie!'

 

Lust voor het oog!

 

De Saffier Sc 10 Limited Edition Caro Mio was op de Hiswa te bewonderen. Deze speciale uitvoering van de Saffier Sc 10 classic Weekendsailer heeft een aantal extra's als fraai beslag, RVS details, andere kleurschakering en ga zo maar door. Maar waarom praten over details wanneer je het ook kunt hebben over de fraaie lijn? Schitterend. Toch heel wat anders dan de standaard mallenmeuk die we maar al te vaak voorbij zien komen. Waar vind je tegenwoordig nog een jacht met zo'n lekkere zeeg? Kwaliteit in design en ook nog eens een echt Nederlands product. Word je blij van!

 

Maar bovenstaande ode is voor de Saffier werf nog lang niet genoeg. Er moet meer MOOIS komen hebben ze daar gedacht. Aankomende Hiswa te water presenteert Saffier de compleet NIEUWE Sc 8.0 Cabin die volgens de werf zo populair al is dat er inmiddels 10 vanaf tekening zijn verkocht....... 10 Verkochte schepen nog voordat er eentje live te bewonderen is! Het mooie aan de nieuwe Saffier Sc 8.0 Cabin is dat het een logische vervolgstap is voor iedere open boot zeiler die eens wat meer wil. Je hebt nog steeds dat heerlijke contact met de elementen doordat je met je kont bijna in het water zit en toch meer comfort. Qua lijn is het al net zo'n beauty als de Sc 10 Caro Mio dus medewatersporters zullen hun hoofden compleet verdraaien om al dat moois voorbij te zien varen..... Ken je die scene uit de Exorcist waarin dat meisje haar hoofd compleet ronddraait??!?!?!? Er kwam waarschijnlijk een Saffier langs..... Waarom ze daarna wat ranzig begint te kotsen is niet helemaal duidelijk, ze zal wel een jetski gezien hebben ofzo...... Kan bijna niet anders.

 

We wachten nog even met het publiceren van afbeeldingen van de nieuwe Sc 8.0 Cabin totdat het schip helemaal klaar is, wel hebben we een aantal fraaie afbeeldingen van de Sc 10 Limited Edition Caro Mio die we met je willen delen.

 

Meer weten over Saffier Maritiem en de andere schepen die ze leveren: www.saffieryachts.com en check ze direct ook even op Facebook: http://www.facebook.com/pages/Saffier-Yachts/317592638318809 (vinden ze leuk!)

 

 

 

foto's met dank aan Saffier Maritiem BV