Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Leer Varen op 13 april!

Leer Varen op 13 april!

Woensdag 3 april 2013

Stel dat je van plan bent een boot aan te schaffen maar bang bent dat het niets voor je is.... je wilt het toch eerst eens proberen. Logisch! Een boot huren kan dan een risico zijn. Voor hetzelfde geld wordt je na 2 keer schommelen volkomen zeeziek, of nog erger: je blijkt varen doodeng te vinden - in no time zit je met een zwemvest aan, fakkels in de hand al HELP roepend in de bijboot. Kan ook dat je varen saai vindt zodat je van verveling de Belastingaangifte nog maar eens indient en doorneemt om erachter te komen dat je helemaal geen budget meer hebt voor een boot. Nee dan is huren inderdaad zonde.

 

De Leer Varen Dag 2013 biedt uitkomst!

 

Voor iedereen die op zijn/haar gemak wil ervaren hoe het is om te varen is de Leer Varen Dag perfect. Voor een ieder die al een boot heeft en juist wil weten hoe het is om in Friesland te varen en vooral welke mogelijkheden er zijn op de Friese wateren is de Leer Varen Dag al evenzo handig.

 

Op diverse locaties in Friesland, toch de Nederlandse vaarprovincie bij uitstek, kun je terecht om eens een bootje te proberen, vakantielocaties te bekijken, zeillessen te nemen en ga zo maar door en door en door en door en..... Kortom op 13 april moet je als bootbezitter en aspirant bootbezitter naar Friesland komen voor een heerlijke dag op en aan het water.

 

Meer info en de diverse locaties en deelnemende bedrijven vind je op www.vareninfriesland.nl

 

 

 

 

foto met dank aan Langweerder Sloep