Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
KOTTERS KIEKEN!
KOTTERS KIEKEN!
KOTTERS KIEKEN!
KOTTERS KIEKEN!
KOTTERS KIEKEN!
KOTTERS KIEKEN!

KOTTERS KIEKEN!

Zondag 31 maart 2013

Het is Pasen 2013. Prachtig weer buiten...... wel tamelijk koud, zo koud dat je jezelf afvraagt of je niet per ongeluk een afslag gemist hebt en daardoor 1.000 kilometer Noordelijker zit.... zeg ergens boven Bergen Noorwegen. Is niet zo, je bent gewoon in Nederland IJSland. Happy Sailor is vandaag wezen kijken in de Visserijhaven van Lauwersoog, een van de laatste nog actieve Vissershavens in Noord Nederland. Sinds 2012 kun je trouwens als watersporter PRIMA terecht in de nieuwe jachthaven die is aangelegd vlakbij de Veerhaven naar Schiermonnikoog.

 

Het is altijd gaaf om al die DIKKE viskotters van dichtbij te bekijken en op de foto te KIEKEN, als botenliefhebber geeft dat toch best een kick mag ik wel zeggen. Omdat het vandaag Paas Braderie in  Lauwersoog is met wat extra activiteiten is ook de voormalige reddingsboot 'De Gebroeders Luden', live te bewonderen. Het weer, de schepen, de haven.... het levert mooie plaatjes op.

 

Je zit hier een kleine selectie van de shot's die we gemaakt hebben in Lauwersoog. Meer foto's zullen te bewonderen zijn in de eerste editie van Happy Sailor Magazine dat eind mei 2013 gaat verschijnen. Mis hem niet, een abonnement zou daarom niet alleen handig zijn, zo blijf je ook op de hoogte van het reilen en zeilen in watersportland. Happy Sailor schrijft scherp, humoristisch en soms ook best zinnig... Mis het eerste nummer niet en meld je aan: http://www.happysailor.nl/abonneren

 

 

NIET PRETENTIEUS, NIET TENDENTIEUS en soms best wel SERIEUS!