Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Bootjes kijken met PASEN!

Bootjes kijken met PASEN!

Vrijdag 29 maart 2013

De een gaat met Pasen eitjes zoeken, de ander naar een meubelboulevard of autoshow, kan allemaal. Watersporters gaan varen of bootjes kijken. Omdat varen niet echt mogelijk is tenzij je een ijsbreker hebt of bereid bent je in 24 lagen thermokleding te hijsen om warm te blijven, heeft Happy Sailor 10 watersport Paasshows op een rijtje gezet voor je.

 

Waarheen deze PASEN?

 

Bouwmeester Watersport

Traditie getrouw organiseert Bouwmeester Watersport een leuke Paasshow. Je kunt er zaterdag 30 maart en maandag 1 april terecht. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om ook Quad's te bekijken..... altijd leuk om eens mee om te raggen nu het varen nog even op zich laat wachten. Routeplanner naar Hardinxveld Giessendam + openingstijden enzo vind je op de site.

 

Check voor meer info www.bouwmeesterwatersport.nl

 

Friesche Jachtcentrale Heeg

In Heeg organiseert de Friesche Jachtcentrale niet echt een Paasshow maar omdat ze gewoon open zijn op eerste en tweede Paasdag (let op: vanaf 13.00 uur tot 16.30 uur) is het natuurlijk wel super interessant om te gaan kijken. De FJC biedt veel schip voor weinig geld en heeft altijd ruim schepen op voorraad. Een bezoekje aan Heeg zeker waard om daarna in het pitoreske centrum van het dorp zelf ergens lekker een hapje te gaan eten.

 

Check voor meer info www.fjc.nl

 

Makma Marine

Ben jij van plan een Sloep of een Vlet aan te schaffen? Ga dan sowieso deze Pasen naar de Paasshow bij Makma. Daar worden op maandag 1 april diverse demo modellen tegen scherpe prijzen aangeboden. Wat ook de moeite waard is: je kunt bij Makma in Woudsend ook proefvaren, kun je direct met je nieuwe sloep naar je thuishaven. Omdat Makma, Antaris en Maril onder 1 vlag varen kun je uiteraard ook Antaris en Maril's bekijken bij Makma...... of zoiets.

 

Check voor meer info www.makmamarine.nl

 

Dekker Watersport

Heb je al een boot maar zoek je nog wat leuke en slimme accessoires dan is Dekker Watersport in Zaandam een slimme bestemming voor tweede Paasdag, ze zijn open vanaf 10.00 uur en sluiten 17.00 uur.

 

Check voor meer info www.dekkerwatersport.nl

 

Verschuur Watersport

Er is altijd baas boven baas en dan steekt Verschuur Watersport daar nog eens bovenuit met hun 4 daagse Paasshow, jawel 4 dagen Paasshow!!!! De moeite waard bij Verschuur is dat ze demo's geven van de nieuwe VANCLAES trailers, dat er voor iedere bezoeker een presentje klaar ligt, dat je flinke kortingen krijgt op diverse zaken, dat er hapjes en drankjes zijn, dat je kunt proefvaren.... anyway: teveel om op te noemen dus ga gewoon zelf kijken in  Alphen aan de Rijn.

 

Check voor meer info www.verschuurwatersport.nl

 

Wehmeyer Yacht Brokers

In Naarden bij Wemeyer zijn ze beide Paasdagen lekker geopend. Vanaf 10.00 uur ben je welkom om de diverse zeil en motorjachten die in de verkoophaven liggen te bezichtigen. Oh ja: er zijn ook een flink aantal sloepen te bekijken!!!!

 

Check voor meer info www.wehmeyer.nl

 

Omtzigt Watersport

Bij Omtzigt Watersport in Sassenheim kun je zaterdag 30 maart en maandag 1 april naar de Paasshow. Ze zijn open vanaf 12.00 uur en als altijd staat er een hapje en drankje klaar bij Omtzigt. Extra de moeite waard is de nieuwste Chris Craft sportboot en natuurlijk de diverse aanbiedingen. Routebeschrijving en meer staat op de Omtzigt website.

 

Check voor meer info www.omtzigt.com

 

Correct Marine

Hier vliegen de watersport aanbiedingen je om de oren. Wat te denken van diverse Raymarine producten tegen zeer scherpe prijzen of antifouling met een dikke korting erop. Wat sowieso wel aardig is: Correct Electronica is ook open dus een nieuwe TV of Digitale camera ofzo kun je direct meenemen, why not je bent er dan toch. Correct Marine in Rotterdam dus!

 

Check voor meer info www.correct.nl (doorklikken naar Watersport)

 

Aquaverium

Natuurlijk mag het Aquaverium in Grou niet ontbreken in dit overzicht. Dit MEKKA voor de watersporter is overdekt dus met die rotkou van de afgelopen weken is het met de Pasen defintief gedaan. Lekker rondkijken naar het gigantische scheepsaanbod dat varieert van sloep tot zeiljacht en van speedboot tot caravan (ja die staan er ook)...... Na afloop een hapje eten in het restaurant en de Paasdagen zijn weer zeer zinvol besteedt. Op eerste en tweede Paasdag geopend.

 

Check voor meer info www.aquaverium.nl

 

Krijgsman Watersport

Heb je geld in de knip dan is Krijgsman Watersport deze Paasdagen de zaak die je moet bezoeken. Direct uit voorraad, dus zo mee, leveren ze diverse Sloepen, Tenders en nog veel meer watersportzaken. Proefvaren is mogelijk ennuh: bij aanschaf van een boot krijg je GRATIS 1 jaar lang een allrisk verzekering (zelfs voor Amsterdam). Op naar Assendelft dus!

 

Check voor meer info www.krijgsmanwatersport.nl

 

Zo dat zijn zomaar 10 leuke tips om deze Pasen lekker bezig te zijn als watersporter. Dus vergeet dat bankstellen proefzitten op de woonboulevard, vergeet die autoshow (je staat toch altijd in de file) en laat het tuincentrum ook lekker liggen: veel te koud voor. Kom naar een van deze 10 shows en laat ons weten of het de moeite waard was!

 

Heb jijzelf de komende dagen een Paasshow of iets anders dat je onder de aandacht wilt brengen mail dit dan naar info@happysailor.nl en wij zetten het als de tijd het nog toelaat in dit artikel of elders op onze website.