Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Omdat samen varen zoveel leuker is!

Omdat samen varen zoveel leuker is!

Woensdag 27 maart 2013

Het is anno 2013 allang niet meer weg te denken uit ons moderne leven: de dating site. Bijna iedere vrijgezel heeft, serieus dan wel voor de lol, eens gekeken op een dergelijke site. Helaas voor velen blijken de personen die je zoekt maar al te vaak de personen te zijn die je uiteindelijk helemaal niet zoekt....Een van de redenen waarom aspirant lovers het bij één date houden is dat er geen gezamenlijke interesses blijken te zijn. Kijk en hier is dus een oplossing voor gevonden!

 

Date een watersporter of watersportster!

 

Als watersporters onderling hebben we een ding gemeen: de watersport. Hoe makkelijk is het wanneer je op zoek bent naar de liefde van je leven de liefde van je leven (je boot bijvoorbeeld) te delen!!!! Geen gezeur van 'ik hou niet van boten', of 'op zondag moet ik altijd voetballen'. Je gaat gewoon een mede watersporter daten. Die weten wat leuk is, die hebben passie, levenslust en bovenal: die kunnen genieten!

 

Waar je die vindt? Simpel! Er zijn tig datingsites en dus ook eentje voor watersporters met de toepasselijke naam: Watersportdating.nl  Aanmelden is helemaal GRATIS en je zult er absoluut de liefde van je leven ontdekken..... En lukt het je niet direct, dan ga je via Watersportdating.nl toch iemand daten met een mooie boot..... hou je er in alle gevallen toch een lekkere vaartocht aan over. Je wint altijd!

 

Ga naar www.watersportdating.nl en maak een profiel aan, wie weet zit de liefde van je leven daar al op je te wachten.

 

Oh ja: lukt het en vind je jouw scheepsmaatje voor het leven daar, laat het ons weten. Wij vertellen graag jouw uhhh... jullie verhaal hier op de site van Happy Sailor.