Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Eens wat anders dan een flesje wijn!
Eens wat anders dan een flesje wijn!

Eens wat anders dan een flesje wijn!

Maandag 25 maart 2013

Voor iedereen die zich steeds weer afvraagt 'wat nu weer te kopen voor het feest van Ome Piet of Tante Mien'. Met een flesje wijn, een bosje tulpen of een boekenbon aan komen zetten kan, maar is wel wat afgezaagd. Daarbij loop je het risico dat je bij aankomst al tig bossen bloemen ziet staan en dat Ome Piet al volledig in de olie is van alle gekregen en direct geopende flessen wijn...... moet je niet willen!

 

Een leuker cadeau is een vaarbon, immers: er is (bijna....) NIETS LEUKERS DAN VAREN!

 

Met De Nationale Vaarbon heb jij als watersporter altijd een leuk cadeau binnen bereik. De Nationale Vaarbon is in te wisselen bij tal van watersport gerelateerde bedrijven. Wat te denken van een boottochtje door de Amsterdamse grachten, vind Ome Piet prachtig! Wat ook kan: lekker uit eten op de Raderstoomboot 'De Majesteit', waar je Tante Mien dan weer helemaal happy mee maakt. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en er is voor elk budget een Nationale Vaarbon te verkrijgen, ze hebben waardes van € 10,- tm. € 250,- (die laatste als je eens wat verjaardagen vergeten bent bijvoorbeeld, of je trouwdag.....of...). Anyway: met De Nationale Vaarbon maak je in ieder geval de ontvanger blij en daar gaat het om.

 

Je kunt De Nationale Vaarbon heel EASY bestellen op www.nationalevaarbon.nl Hier vind je ook alle bedrijven waar je de bon kunt inleveren, oh ja: afrekenen kan veilig via Ideal. Dus drink die fles wijn maar lekker zelf op en doe voortaan De Nationale Vaarbon cadeau aan Ome Piet of Tante Mien.