Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Een Sloep voor nog geen  4.000,-!!!!
Een Sloep voor nog geen  4.000,-!!!!

Een Sloep voor nog geen 4.000,-!!!!

Woensdag 20 maart 2013

Dat watersporten alleen is weggelegd voor diegene met veel geld is natuurlijk de grootst mogelijke onzin. Voor een beperkt bedrag heb je al een hartstikke leuke zeil of toerboot. Wie stelt dat watersporten voor de elite is, is gewoon een LEEGHOOFD. Dat nieuwe boten aardig in de centen kunnen lopen klinkt al wat logischer..... maar ook hier geldt weer: voor de slimme koper is er ook voor een beperkt budget veel boot te koop (en dan ook nog eens NIEUW).

 

Happy Sailor kwam op de HISWA o.a. de Corsiva 475 Limited sloep tegen! KOSTEN € 3.995,- incl. BTW.

 

Wat koop je dan? Nou ja: een kwalitatief prima product, polyester, bijna 5 meter lang dus ruimte zat. Afwerking eigenlijk ook best wel OK. Kortom voor nog geen 4 mille een prachtig bruikbare echte sloep. Kijk een buiskap zit er dan nog niet bij en ook de motor moet los aangekocht worden... dat dan weer wel. Helemaal compleet, dus incl. buiskap, rugkussens en een 8 PK Mercury BBM zit je op ergens rond de € 7.500,- incl. BTW. VAARKLAAR!

 

Fair enough: er zijn dagen dat je het waarschijnlijk niet in je knip hebt zitten maar laten we wel wezen, voor zo'n bedrag een gloednieuwe helemaal complete sloep die er ook nog eens prima sloeperig uitziet (dus niet zo'n roeiboot met 2 bankjes en een sleepkabel eromheen geplakt)... Nee een ECHTE SLOEP. Wij denken dat zo'n Corsiva 475 Limited een prima keus is om lekker zonder gedoe te varen met vrienden/familie of wie dan ook. Prima DEAL!

 

Let op: de Corsiva 475 Limited is een actiemodel, de voorraad is beperkt!

 

Meer over Corsiva en andere types alsmede verkooppunten vind je op www.corsiva-sloepen.nl