Happy Sailor kwartaalmagazine voor alle watersporters

Henk de Velde :

"Ik zat 44 uur vastgebonden aan het roer!"

Lees meer in Happy Sailor Magazine editie: vaarseizoen 2014
Kings of the North, 2023
Happy Sailor kwartaalmagazine voor de watersport
Op naar de HISWA!

Op naar de HISWA!

Donderdag 7 maart 2013

Gisteren is de HISWA Boatshow in de RAI te Amsterdam weer van plek gegaan. Traditiegetrouw toch min of meer de start van het nieuwe vaarseizoen.... jammer dat Koning Winter volgende week weer een lading vorst en sneeuw op ons gaat afvuren maar daar kan de HISWA natuurlijk weinig aan doen. Happy Sailor gaat vandaag kijken en zal sowieso zoveel mogelijk leuke items opduikelen die interessant kunnen zijn maar..... zelf kijken is natuurlijk een stuk leuker!

 

De HISWA dus.

 

Dit jaar heeft de organisatie zich weer flink ingezet om een zo gevarieerd mogelijk beeld van de watersportbranche te presenteren op de beursvloer. Wat de 'droge' HISWA voor heeft op de 'natte' later dit jaar is natuurlijk het aanbod. Op de droge HISWA staan veel meer indirect gerelateerde aanbieders met hun producten die juist de watersport zo leuk kunnen maken. Iedereen kent wel de nieuwste Bavaria, Bayliner of Vetus..... Maar hoe zit het met de nieuwste manier om je schip te beschermen tegen vuil? Hoe maak je slim je schip diefstal en hufterproof? Minstens zo belangrijk als de grote werven, die overigens wel meer dan de moeite van een bezoekje waard zijn.

 

TIP van Happy Sailor: neem vooral ook je kids mee! De HISWA biedt voor de jeugd superveel leuke activiteiten waardoor de jongere aspirant watersporter toch zeker enthousiast wordt gemaakt voor deze geweldige hobby. Is toch ook veel leuker om dingen te doen waar ook je kids bijzijn (niet altijd natuurlijk..... maar toch....).

 

Dus, op naar Amsterdam. Kijk voor de openingstijden en meer info op www.hiswa.nl Tot straks!